Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

 

Slik kan du sende innspill til oss

Slik kan du sende innspill til oss

Innspill kan du gi ved å sende brev eller e-post til kommunen, eller du kan sende det inn via denne nettsiden som elektronisk skjema. 

Uansett hvilken plan du sender innspill til, kan du gjøre det gjennom post, e-post eller elektronisk skjema. Frist for innsending er 5. september 2021.

Kart eller bilder som vedlegg til innspill

Til noen planer ønsker vi oss kartutsnitt og bilder. Det gjør du enklest ved å sende inn en e-post eller brev med utskifter. 

Det finnes mange gode kart tilgjengelig på internett, blant annet kommunekart.com, som du finner i lenken under. På kommunekart er det mulig både å tegne inn området og dele via e-post (du finner funksjonene under menyknappen til venstre): Hvis du trenger hjelp er det kanskje en i familien, venn eller nabo du kan spørre.

Kommunekart.com - Senja kommune

  • Innsending som brev

Innspill som sendes i posten som brev sendes til adressen: Senja kommune, Pb. 602, 9306 Finnsnes.

Merk brevet med hva innspillet gjelder, for eksempel: "Innspill naturmangfold".

Du kan sende utskrift av kartutsnitt eller bilder med brevet. Du kan også ettersende dette i e-post til oss hvis du har det elektronisk og ikke kan skrive det ut. Da er det viktig at du i e-posten beskriver godt hvilket innspill bildet eller kartet hører til, og hvem som har sendt brev med innspill. Det er for at vi skal kunne legge bildet til riktig innspill i etterkant. 

Ettersending av bilder eller kart på e-post kan gjøres til denne e-postadressen: inger.andreassen@senja.kommune.no

  • Innsending som e-post

Hvis du sender innspillet på e-post merker du e-posten hva innspillet gjelder, for eksempel: "Innspill kulturminne". Det sendes til e-postadresse: post@senja.kommune.no

Hvis du har kart eller bilder du vil sende med, legger du det til e-posten som vedlegg. 

  • Innsending på elektronisk skjema

Du kan også sende innspillet inn direkte i skjema under. Da vil en-post med innspillet bli sendt til vårt postmottak. Hvis du jhar bilder eller kart du vil sende ved innspillet må du ettersende det på e-post. Beskriv i så fall godt hvilket innspill bildet eller kartet hører til, og hvem som har sendt innspillet. Det er for at vi skal kunne legge bildet til riktig innspill i etterkant. 

Ettersending av bilder eller kart på e-post kan gjøres til denne e-postadressen: inger.andreassen@senja.kommune.no

Du kan bare krysse av for en plan av gangen. Hvis du vil levere innspill til flere planer sender du inn ett skjema for hver plan. Du kan bare krysse av for en plan av gangen. Hvis du vil levere innspill til flere planer sender du inn ett skjema for hver plan.
Oppgi gjerne gårds- og bruksnummer, stedsnavn eller beskrivelse av området.Oppgi gjerne gårds- og bruksnummer, stedsnavn eller beskrivelse av området.
Felt merket med * må fylles ut