Status covid-19 mandag 17. januar | Uke 3

Antall smittede totalt uke 2: 85 | Antall smittede per uke 3: 12 | Antall vaksinerte uke 2: 482 | Antall vaksinerte i Senja kommune totalt: 1. dose o/16 år: 90,9 % | 2. dose o/16 år: 88,1 % | 3. dose o/18 år: 40,1 %

Bestill time til test | Koronavaksinasjon | Smittesporingstelefon | Nyheter

Ennå ikke tatt influensavaksinen?

Det er ikke for sent! Er du over 65 år eller er i risikogruppen, da oppfordrer vi deg til å ta vaksinen så snart som mulig.

Alle kan bli alvorlig syk av influensa, men noen risikogrupper er mer utsatt for alvorlig sykdom enn andre. Helsegevinsten kan være stor om du vaksinerer deg.

Influensa kan blant annet føre til alvorlig lungebetennelse og forverring av mange kroniske sykdommer. Ved alvorlige komplikasjoner av influensa er sykehusinnleggelse nødvendig.

Influensavaksinen er gratis i år og Senja kommune oppfordrer deg som er over 65 år eller er i risikogruppen, til å ta vaksinen så snart som mulig.

Hvem er i risikogruppen

Hvor tar du influensavaksinen

Ta kontakt med fastlegen din for å få satt vaksinen.