Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Et nytt smittetilfelle i Senja kommune

En person som oppholder seg i Senja kommune har testa positivt på korona. Personen er isolert og nærkontakt satt i karantene.

En person som oppholder seg i Senja kommune har testa positivt på korona. Personen er arbeidsreisende fra utlandet, og kom til Norge søndag 11. oktober 2020. Personen ble testet ved innreise til Norge, og kom til Senja mandag 12. oktober.

Den smittede er satt i isolasjon, og reisefølge er satt i karantene. Utenom reisefølget har den smittede ikke vært i kontakt med andre under oppholdet i Senja kommune.