Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Fem personer smittet i pågående utbrudd

Senja kommune har fått bekreftet et femte smittetilfelle i det pågående utbruddet i kommunen.

Senja kommune har fått et nytt bekreftet tilfelle av korona.

Den smittede er nærkontakt til allerede bekreftet smittede i det pågående utbruddet som ble kjent i påskehelga. Det er dermed 5 personer i kommunen som er smittet i det pågående utbruddet, og det er forventa at det kan dukke opp flere positive prøver.

Det nye smittetilfellet innebærer også at 17 nye personer settes i karantene, og til sammen 35 personer er nå i karantene i forbindelse med utbruddet. 2 av de 5 smittede er hjemmehørende i andre kommuner.

Kommunen holder pressekonferanse om situasjonen i dag, 6. april klokka 15:00. For å lese om hva som ble sagt i pressekonferansen og se opptak fra pressekonferansen, trykk på denne lenken.

Vær ekstra oppmerksom dersom du har vært disse stedene:

Vi minner også om at personer som har vært på følgende steder bes være ekstra oppmerksom på symptomer og ha lav terskel for å teste seg.

• Begge Rema 1000-butikkene på Finnsnes mellom klokka 09:00-11:30 mandag 29. mars.
  • Apotek 1 Senja (ved Rema 1000) mellom klokka 09:00-11:30 mandag 29. mars.
  • Biltema på Finnsnes mellom klokka 09:00-11:30 mandag 29. mars.
  • Coop Extra, Olderhamna Finnsnes, tirsdag 30. april mellom klokka 15:00-16:00
  • Coop Extra i Sørreisa, lørdag 3. april mellom klokka 11:00-12:00