Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Nytt smittetilfelle i Senja kommune

Senja kommune fikk 3. juni 2021 et nytt bekreftet smittetilfelle. En annen person i Senja kommune er definert som nærkontakt, mens flere personer i andre kommuner også er definert som nærkontakter på grunn av et arrangement i en annen kommune hvor den smittede deltok.

Senja kommune fikk i dag, torsdag 3. juni, påvist et nytt tilfelle av covid-19. Vedkommende er satt i isolasjon og en nærkontakt i Senja kommune er også satt i karantene. Det er ikke sikker smittevei.

Den smittede har deltatt i et arrangement i en annen kommune, og de andre deltakerne på dette arrangementet er definert som nærkontakter. Deltakerne er fra flere kommuner og de andre berørte kommunene er informert.

Husk smittevernregler og last ned Smittestopp-app

Senja kommune ber befolkningen huske på smittevernreglene, holde avstand, holde antall nærkontakter lavt, ha lav terskel for testing ved symptomer eller mistanke om eksponering for smitte.

I tillegg bør flest mulig laste ned Smittestopp-appen. Det er økende smitte i Troms og Finnmark. Smittestopp-appen kan gi deg informasjon hvis du har vært i nærheten av noen smittede, eller motsatt - varsle andre brukere av appen hvis du selv blir smittet.

Helsenorge.no - Smittestopp