Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Nytt smittetilfelle i Senja kommune

Senja fikk torsdag 15. oktober påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittekilde, men personen har vært på reise i et område i Norge med høyere smittetrykk.

Vedkommende fikk luftveissymptomer tirsdag kveld, og testet seg onsdag. Frem til prøvesvaret har personen vært i karantene, og er nå i isolasjon i egen bolig.

Smittesporing pågår og det er hittil satt 6 nærkontakter i karantene. Ingen av nærkontaktene har symptomer, men testes av hensyn til videre smittesporing.

Den smittede er den andre personen i Senja kommune som denne uka har fått påvist koronasmitte. Den første smittede er arbeidsreisende fra utlandet, og de to smittetilfellene er ikke knyttet til hverandre.