Status covid-19 mandag 17. januar | Uke 3

Antall smittede totalt uke 2: 85 | Antall smittede per uke 3: 12 | Antall vaksinerte uke 2: 482 | Antall vaksinerte i Senja kommune totalt: 1. dose o/16 år: 90,9 % | 2. dose o/16 år: 88,1 % | 3. dose o/18 år: 40,1 %

Bestill time til test | Koronavaksinasjon | Smittesporingstelefon | Nyheter

Nytt smittetilfelle i Senja kommune

Senja fikk torsdag 15. oktober påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittekilde, men personen har vært på reise i et område i Norge med høyere smittetrykk.

Vedkommende fikk luftveissymptomer tirsdag kveld, og testet seg onsdag. Frem til prøvesvaret har personen vært i karantene, og er nå i isolasjon i egen bolig.

Smittesporing pågår og det er hittil satt 6 nærkontakter i karantene. Ingen av nærkontaktene har symptomer, men testes av hensyn til videre smittesporing.

Den smittede er den andre personen i Senja kommune som denne uka har fått påvist koronasmitte. Den første smittede er arbeidsreisende fra utlandet, og de to smittetilfellene er ikke knyttet til hverandre.