Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Nytt smittetilfelle i Senja kommune

Senja fikk torsdag 15. oktober påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittekilde, men personen har vært på reise i et område i Norge med høyere smittetrykk.

Vedkommende fikk luftveissymptomer tirsdag kveld, og testet seg onsdag. Frem til prøvesvaret har personen vært i karantene, og er nå i isolasjon i egen bolig.

Smittesporing pågår og det er hittil satt 6 nærkontakter i karantene. Ingen av nærkontaktene har symptomer, men testes av hensyn til videre smittesporing.

Den smittede er den andre personen i Senja kommune som denne uka har fått påvist koronasmitte. Den første smittede er arbeidsreisende fra utlandet, og de to smittetilfellene er ikke knyttet til hverandre.