Senja kommune med nye nettsider

Senja kommune med nye nettsider

Velkommen til Senja kommunes nettside. Innholdet på nettsiden er, som mange av kommunens tjenester, i en første fase, og skal både utvikles og gå seg til etterhvert. 

På nettsiden skal du som innbygger finne informasjon om kommunens tjenester, og kunne utføre mange av disse gjennom selvbetjening. Informasjonen og hjelpen du trenger skal være lett å finne, lett å forstå og lett å bruke. 

Overgang til ny kommune

Vi utvikler innholdet nå, og du vil i nettsidens startfase derfor kunne oppleve at noe informasjon kan mangle eller at tjenester ikke fungerer helt som de skal. Senja kommunes ansatte er likevel klar til å hjelpe deg om det er noe du lurer på.

Ring kommunens servicetorg på telefon: 77 87 10 00 

Dette kommer

Av løsninger og informasjon som vil komme på plass på nettsiden snart kan vi nevne: 

  • Mulighet for å finne kontaktinformasjon til kommunens ansatte
  • Ulike skjema for selvbetjening. Noen er på plass allerede, mens noe vil bli klart så snart som mulig
  • Ulike løsninger fra eksterne leverandører, som for eksempel kart-løsninger, skal utvikles fra å gjelde de enkelte tidligere kommunene, til å slås sammen til Senja kommune. Man kan i en overgangsfase derfor kunne oppleve at dette ikke fungerer optimalt, men vi jobber hele tiden med forbedringer. 

Gamle nettsider

Nettsidene for de tidligere kommunene, Tranøy, Berg, Torsken og Lenvik skal legges ned. De er fra 1.1.2020 ikke i drift, men vil fortsatt være tilgjengelig en stund til. 

Gi oss tilbakemelding

For å kunne gjøre nettsidene best mulig, vil vi gjerne ha tilbakemelding fra deg. På sidene våre finner du nederst i artiklene spørsmål om "Fant du det du lette etter?". Trykk "ja" eller "nei" og gi oss beskjed hva som eventuelt mangler, så skal vi se på saken. Alle tilbakemeldinger er anonyme.

Du kan også sende e-post til oss på adressen: gunn.mari.eliseussen@senja.kommune.no