Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Søknad om kulturmidler, og kultur- og idrettsstipend for unge utøvere med frist 1. april

Fra 1. mars til 1. april 2021 kan frivillige lag og foreninger søke om kulturmidler. Søknad om kultur- og idrettsstipend for unge utøvere kan også levers frem til 1. april. 2021.

Kulturmidler

Kommunen deler hvert år ut kulturmidler til frivillige lag og foreninger. Pengene kan f.eks. brukes til drift av anlegg, grendelag eller samfunnshus. Eller til idrettsaktivitet og aktiviteter for barn og unge.

Søkere bes lese mer om retningslinjer for ordningen i denne lenken.

Søknader som er i feil kategori, mangelfulle eller levert etter fristen blir avvist. Det øker ikke sjansen for tildeling å søke i alle kategorier. Det oppfordres derfor til å kun søke i kategorier som er aktuell for laget/foreningen.

Fristen for å søke om kulturmidler er 1. april 2021. Det gjøres digitalt på skjema, som du finner i lenken under. Bruk et av skjemaene som er merket med "kulturmidler".

Elektronisk skjema - Kulturmidler

Kultur- og idrettsstipend

Dette stipendet skal gi unge talentfulle utøverne som konkurrerer på et høyt nivå muligheten til å videreutvikle seg innen sitt område.

Søkere må ha folkeregistrert adresse i Senja kommune.

Søkere bes lese mer om retningslinjer for ordningen i denne lenken.

Fristen for å søke om kultur- og idrettsstipend er 1. april 2021. Søknader etter fristen blir avvist.

Søknad leveres digitalt i skjema som du finner i lenken under:

Elektronisk skjema - Kultur- og idrettsstipend