Stenging av Fv. 862 Mefjordveien, Svarthollatunellen 21. juni - 1. november

I forbindelse med bygging av nytt skredoverbygg - vil Svarthollatunnelen langs Fv. 862 i Senja kommune, være stengt fra 21.06.2022 klokken 07.00 til 01.11.2022.

Oppdateringer finner du på lenken under:

Veitrafikkmeldinger - Statens vegvesen

Fylkeskommunen orienterer også om dette i Folkebladet og Nordlys samt på opplysningstavlen ved brufoten Silsand, slik at du velger rett vei om du skal til Mefjordvær eller Senjahopen.

Bakgrunn

Fylkestinget i Troms og Finnmark har besluttet å sette av midler til skredsikring av Fv. 862 Mefjordveien i Senja kommune.

Det skal bygges et 100 meter langt skredoverbygg som skal tilknyttes Svarthollatunellen og eksisterende skredoverbygg, som bygges i sin helhet med lukket plasstøpt betongvegg mot Breitinden samt åpen front. Prosjektets geografiske lokasjon er Mefjordbotn i Senja kommune.

Mer informasjon om veiarbeid Fv. 862 Skredoverbygg, Svartholla - Troms og Finnmark fylkeskommune