På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Koronavirus - nyheter

Planlegger du et arrangement må du legge en plan for hvordan det skal gjennomføres med godt smittevern. For å gjøre planleggingen enklere har kommunen laget ei sjekkliste for godt smittevern.

22.06.2020

Fra 1. juni har helsemyndighetene åpnet for organisert svømming, inkludert skolesvømming. Bassenget på Finnsnes ungdomsskole åpner derfor 2. juni for dette. Andre basseng i kommunen vil ikke være i drift før etter sommeren.

29.05.2020

Regjeringa har oppheva besøksforbud på sykehjem og andre helseinstitusjoner. Våre sykehjem og andre helseinstitusjoner vil i tiden fremover gjøre nødvendige tilpasninger til de nye anbefalingene for besøk. Alle besøk skal fortsatt meldes i forkant.

28.05.2020

Senja kommune åpner nå våre idrettsanlegg og gymsaler for organisert idrett med grupper til inntil 20 personer. Det betyr at aktivitet skal skje etter krav til smittevern utarbeidet av helsemyndighetene og kommunen, og det gjennomføres av et ansvarlig idrettslag/forening.

13.05.2020

Onsdag 13. mai åpner Senja kommune rådhuset og kommunehus. Selv om våre servicetorg åpnes ber vi publikum om å fortsatt bruke telefon og epost for å snakke med våre saksbehandlere.

12.05.2020

Fra tirsdag 12. mai kan du igjen besøke Finnsnes kino. Det skal være trygt for både besøkende og ansatte på kinoen, og det tas derfor mange hensyn til smittevern ved åpningen.

11.05.2020

De nasjonale smittevernreglene legger begrensinger på årets 17. mai-feiring. Myndighetene har derfor laget rammer og bestemmelser for nasjonaldagen. Her kan du lese hva som gjelder i Senja kommune.

08.05.2020

Regjeringen la torsdag 7. mai frem planen for hvordan alle skoler og andre tilbud og aktiviteter skal gjenåpnes i tiden fremover. Her kan du lese mer om hvordan det vil skje i Senja kommune.

08.05.2020

Helsemyndighetene har åpnet for at korps og kor kan gjenoppta øvinger under krav til smittevernhensyn. I Senja er det flere som har slik aktivitet i lokaler tilknyttet skolene, og kommunen åpner derfor under gitte krav for det.

30.04.2020

Helsemyndighetene har endra kriterier for testing av koronasmitte. Det åpnes for at alle kan testes ved mistanke om smitte. Hvem som testes skal likevel følge en prioritert rekkefølge, som våre leger vurderer etter.

30.04.2020
Alle saker