Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Koronavirus - nyheter

Onsdag 13. mai åpner Senja kommune rådhuset og kommunehus. Selv om våre servicetorg åpnes ber vi publikum om å fortsatt bruke telefon og epost for å snakke med våre saksbehandlere.

12.05.2020

Fra tirsdag 12. mai kan du igjen besøke Finnsnes kino. Det skal være trygt for både besøkende og ansatte på kinoen, og det tas derfor mange hensyn til smittevern ved åpningen.

11.05.2020

De nasjonale smittevernreglene legger begrensinger på årets 17. mai-feiring. Myndighetene har derfor laget rammer og bestemmelser for nasjonaldagen. Her kan du lese hva som gjelder i Senja kommune.

08.05.2020

Regjeringen la torsdag 7. mai frem planen for hvordan alle skoler og andre tilbud og aktiviteter skal gjenåpnes i tiden fremover. Her kan du lese mer om hvordan det vil skje i Senja kommune.

08.05.2020

Helsemyndighetene har åpnet for at korps og kor kan gjenoppta øvinger under krav til smittevernhensyn. I Senja er det flere som har slik aktivitet i lokaler tilknyttet skolene, og kommunen åpner derfor under gitte krav for det.

30.04.2020

Helsemyndighetene har endra kriterier for testing av koronasmitte. Det åpnes for at alle kan testes ved mistanke om smitte. Hvem som testes skal likevel følge en prioritert rekkefølge, som våre leger vurderer etter.

30.04.2020

Fra mandag 27. april åpner hovedbiblioteket på Finnsnes for utlån av bøker. Det skjer gjennom bestilling og henting.

27.04.2020

Mandag 27. april åpner skoler og SFO i Senja kommune for 1.- 4. trinn. Det skal være trygt for elever og ansatte å gjenoppta skolehverdagen, og strenge krav og råd fra myndighetene om smittevern følges for å hindre smitte av korona.

24.04.2020

Senja kommune holder foreløpig kommunalt eide haller, gymsaler og idrettsanlegg stengt. Det jobbes med løsninger for hvordan åpning av kommunalt eide anlegg kan skje etter krav til smittevern.

21.04.2020

For å hjelpe 17. mai-komiteer, og andre som normalt planlegger arrangementer på nasjonaldagen, har helsemyndighetene laget foreløpige retningslinjer for årets markering. Her kan du lese mer om hva det innebærer, og hvordan Senja kommune følger kravene.

21.04.2020
Alle saker