Koronavirus - nyheter

For å bidra til å begrense sosial kontakt stenger Senja kommune fra mandag 9. november rådhuset og kommunehus for publikum. Alle henvendelser til kommunen og saksbehandlere gjøres ut november på telefon, e-post eller som digitalt møte.

06.11.2020

Myndighetene har 5. november innført flere nye tiltak for å stoppe viruset som igjen sprer seg raskt. Norge er i starten av andre smittebølge, og for å sørge for at trykket på helsevesenet ikke blir for stort, må alle gjøre endringer for å bidra.

05.11.2020

Senja kommune fikk onsdag 4. november bekreftet et nytt koronatilfelle. Smittesporing er gjennomført og nærkontakter følges i hovedsak opp i Balsfjord kommune.

05.11.2020

Våre sykehjem og helseinstitusjoner opplever pågang for å avtale besøk til beboere. Derfor minner vi om at samtidig økende smittetrykk i samfunnet gjør det viktig å være ekstra forsiktig og skjerpet når man vurderer å komme på besøk.

04.11.2020

En person i Senja kommune har den 3. november fått bekrefta positiv prøve for covid-19. Personen er arbeidsinnreisende.

04.11.2020

På grunn av stigende smittetall lokalt, regionalt og nasjonalt har Senja kommune besluttet å gjennomføre alle politiske og administrative møter digitalt i tiden fremover. Kommunen oppfordrer også alle til å være skjerpet og holde antall nærkontakter lav.

02.11.2020

Som andre feiringer i år, blir også halloween litt annerledes. For at halloween skal skje på en mest mulig smittevennlig måte, har helsemyndighetene laget råd  for gjennomføringen.

26.10.2020

En person i Senja kommune har testa positiv på korona. Personen har vært i karantene og er tilknyttet et allerede kjent smittetilfelle.

24.10.2020

Senja fikk torsdag 15. oktober påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittekilde, men personen har vært på reise i et område i Norge med høyere smittetrykk.

15.10.2020

En person som oppholder seg i Senja kommune har testa positivt på korona. Personen er isolert og nærkontakt satt i karantene.

13.10.2020
Alle saker