Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Koronavirus - nyheter

Senja kommune følger fortløpende situasjonen. Her er en oppdatering på tiltak og beslutninger fra kommunen 12.03.2020, gjeldende klokka 13:00.

12.03.2020

Ved aktiviteter som omfatter mindre enn 100 personer, trengs det ikke godkjenning fra kommunen, men vi får mange spørsmål fra lag og foreninger om regelmessige samlinger og treninger.

11.03.2020

Kommunen følger Folkehelseinstituttets råd, og derfor har bestemt at arrangementer avlyses.

11.03.2020

En person har testa positivt på koronavirus i Senja kommune. Kommunen har forberedt seg på mulig smitte, og vurderer fortløpende situasjonen. Her kan du holde deg oppdatert.

06.03.2020

Det er påvist smitte av koronaviruset i Norge. Helsemyndighetenes råd viser hva du må være obs på hvis du lurer på om du kan være smittet.

27.02.2020

Det nye coronaviruset gjør at verdens helseorganisasjon, WHO har erklært folkehelsekrise. Per i dag er det ikke registrert smittede i Norge. Fordi det fortsatt er usikkerhet om smittsomhet og alvorlighetsgrad ber WHO likevel alle land være forberedt på å håndtere smitte.

31.01.2020
Alle saker