Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Bekrefta smittetilfelle for besøkende i kommunen

En person på bilferie på Senja har fått bekreftet koronasmitte. Smittetilfellet er knyttet til et utbrudd i Vågan kommune.

Senja kommune fikk lørdag 3. juli 2021 bekreftet et nytt tilfelle med covid-19. Vedkommende er på bilferie på Senja, etter først å ha vært i Vågan, og smittetilfellet er knyttet til utbruddet der.

Den smittede er satt i isolasjon. I tillegg er en nærkontakt satt i karantene.

Dette er det femte smittetilfellet i Senja kommune den siste uka.

Større smittefare med mange på reise

Senja kommune oppfordrer alle til å være nøye med de grunnleggende smittevernreglene. Det er ferietid og mange er på reise, noe som gjør faren for smittespredning større.

Derfor er det ekstra viktig at vi husker å holde avstand, fortsetter med god hoste- og håndhygiene, samt begrense antall nærkontakter.

Skal man møtes er det bedre å gjøre det utendørs, enn inne.