Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Koronavirus - Kino og arrangementer i kulturhuset stengt frem til påske

Kommunen følger Folkehelseinstituttets råd, og derfor har bestemt at arrangementer avlyses.

Kulturhuset må avlyse følgende arrangement:

• Senjahopen
  • Vamp
  • Ritsj
  • Vaffelhjerte
  • Musling med melk
  • Finnsnes Skolemusikk

Vi har også besluttet å stenge kinoen i samme periode - dette betyr at alle arrangementer blir avlyst frem til påske.

Risikovurdering av arrangementer etter påske vil bli gjort om 2–3 uker.

Har du kjøpt billetter på nett eller via app (eBillett) vil du automatisk få tilbakeført billettutgiftene til det kortet som billettene er betalt med i løpet av 2-3 virkedager. Du trenger ikke ta kontakt med oss for at dette skal bli utført.

Har du kjøpt papirbilletter i Kundetorget eller billettluka på Kulturhuset må du ta kontakt med Kundetorget på telefon 77 87 11 50 for tilbakebetaling av billettutgifter. Du vil ikke få tilbakebetalt kontanter, men vil bli bedt om å gi oss følgende informasjon;

Navn, Billettnummer, Kontonummer for tilbakebetaling og beløp.