Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Ledige timer til vaksinering i uke 31

Alle over 18 år som bor og oppholder seg i Senja kommune kan nå få time til vaksinering. Det er ledige timer i uke 31.

Personer fra prioriterte grupper 1-9 som nylig har registrert seg i Vaksinasjonskø  må kontakte Vaksinetelefon på tlf. 77 87 13 13 hverdager mellom kl. 0930 og 1130 for å bli satt opp på time. På Vaksinetelefonen vil man også kunne få hjelp til å registrere seg i Vaksinasjonskø.

Også personer i gruppe 9, 10 a, 10 b og 11 som har registrert seg i Vaksinasjonskø, men fortsatt ikke har mottatt SMS med link til timebestilling, må kontakte Vaksinetelefonen for å få hjelp.

For mer informasjon om prioriterte grupper, gå inn på FHI ( Hvem kan få koronavaksine, og når forventer vi å kunne vaksinere ulike grupper? - FHI)

Tidsintervallet mellom dose 1 og dose 2 er nå 9 uker, men det kan være at dette intervallet forskyves til 12 uker, eventuelt fremskyndes, alt avhengig av bekreftede vaksineleveranser videre.

Dersom du er forhindret fra å møte til timeavtale, ring eller send melding til vaksinasjonskoordinator på tlf. 48 00 41 79, eventuelt send e-post til bente.johnsen.karlsen@senja.kommune.no.