Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Nytt smittetilfelle i Senja kommune – ber personer som har besøkt enkelte butikker 29.3 om å være oppmerksomme

Senja kommune fikk 3. april påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittevei og smittesporing pågår. 5 personer er satt i karantene.

Senja kommune ber personer som mellom klokka 09:00-11:30 mandag 29.3 var på en av de to Rema 1000 butikkene på Finnsnes, Apotek 1 Senja (ved Rema 1000) eller Biltema på Finnsnes, om å være ekstra oppmerksomme på symptomer de neste dagene.

Senja og Sørreisa kommune har i påsken felles testing på teststasjonen på Silsand, og har åpent søndag 4. april (1. påskedag). Bestilling av time til test kan gjøres digitalt i lenken under:

Senja kommune - Bestill koronatest