For siste nytt om koronasituasjonen i kommunen, og for generell informasjon og spørsmål om korona,  se vår temaside og nyhetsside i lenkene under.

Nytt smittetilfelle i Senja kommune – mannskap på båt i karantene

En person som er mannskap på et utenlandsk båt til kai i Senja, fikk onsdag påvist korona. Hele mannskapet er satt i karantene og testes. 4 andre personer som har vært i kontakt med mannskapet er også satt i karantene.

Det ble onsdag 10.02 påvist et tilfelle med covid-19 i Senja kommune. Den smittede var mannskap på en utenlandsk båt som ankom samme dag. Hele mannskapet på 6 personer er satt i karantene på båten og blir testet i dag, torsdag 11.02. Etter det kommunen erfarer er det ingen av mannskapet som har symptomer.

På bakgrunn av kommunens smittesporing er i tillegg 4 personer som har vært i kontakt med mannskapet satt i karantene.

Personen med påvist smitte ble rutinemessig testet i forbindelse med innleggelse på sykehus.