For siste nytt om koronasituasjonen i kommunen, og for generell informasjon og spørsmål om korona,  se vår temaside og nyhetsside i lenkene under.

Starter vaksinering i uke 1

Senja kommune mottar de første dosene av koronavaksiner i uke 1. Våre sykehjem er nå i gang med å forberede vaksinering etter prioriterte aldersgrupper.

Senja kommune har fått melding om at vi mottar 60 doser av koronavaksinen i uke 1. Beboere i sykehjem prioriteres først. Denne prioriteringen vil gjelde for alle vaksiner kommunen mottar helt til alle i beboere i sykehjem som har samtykket har fått sin vaksine, samt dose 2.

Kommunen følger også helsemyndighetenes aldersprioritering innad i sykehjemmene. Det innebærer at alle 6 sykehjemmene i kommunen nå forbereder vaksinering i uke 1.

Klikk på denne lenken for mer informasjon om koronavaksineringsprogrammet, og kommunens vaksinasjonsplan.