Stenger rådhuset og kommunehus for publikum

For å bidra til å begrense sosial kontakt stenger Senja kommune fra mandag 9. november rådhuset og kommunehus for publikum. Alle henvendelser til kommunen og saksbehandlere gjøres ut november på telefon, e-post eller som digitalt møte.

Regjeringa har anbefalt at alle i de kommende ukene i størst mulig grad holder seg hjemme og begrenser sosial kontakt. Dette gjøres for å begrense antall nærkontakter ved eventuell smitte.

For Senja kommune betyr det at rådhuset og våre kommunehus stenges for besøk. Fra mandag 9. november gjøres derfor alle henvendelser til kommunen og saksbehandlere på telefon, e-post eller etter avtale om digitalt møte.

Telefonnummer til vårt sentralbord er: 77 87 10 00. E-postadresse til kommunen er: post@senja.kommune.no

Møter med byggesaksbehandlere gjennomføres på telefon eller via videomøte. Du booker tid med byggesaksbehandler ved å trykke på denne lenken

Disse tiltakene gjelder foreløpig ut november 2020.