Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Stengte barnehager og skoler - åpent for noen grupper

Skoler og barnehager i kommunen er etter helsemyndighetenes krav stengt fra og med fredag 13.03.2020. For noen grupper er tilbudet likevel åpent.

For barn i 1. til 4. trinn som har foreldre og foresatte som arbeider i samfunnskritiske funksjoner opprettholdes tilbudet i barnehage og barneskole.

Tilbudet gjelder også barn med særlige omsorgsbehov som ikke kan ivaretas når vanlig skole og barnehage er stengt.

Gjelder dette meg og mine barn?

Helsemyndighetene vurderer disse funksjonene for å være kritisk for samfunnet:

• Styring og kriseledelse
  • Forsvar
  • Lov og orden
  • Helse og omsorg
  • Redningstjeneste
  • IKT-sikkerhet i sivil sektor
  • Natur og miljø
  • Forsyningssikkerhet
  • Vann og avløp
  • Finansielle tjenester
  • Kraftforsyning
  • Elektroniske kommunikasjonstjenester
  • Transport
  • Satellittbaserte tjenester
  • Apotekene

Hvis du er i tvil om din jobb er blant de samfunnskritiske funksjonene kan du kontakte din leder.

Her kan du lese mer om helsemyndighetenes tiltak

Ansatte møter på jobb

Når det gjelder ansatte i skoler og barnehager i Senja kommune har alle fått beskjed om å møte på jobb som vanlig. Lærere som må være hjemme med barn jobber hjemmefra. Ansatte i barnehager i samme situasjon kan ta sitt barn med på jobb i barnehagen.