Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Vaksinasjonsstatus uke 26 og 27, samt prognose for juli

Senja kommune vaksinerer ca. 750 personer i uke 26 og ca. 700 personer i uke 27. Det er også sendt ut invitasjon til timebestilling i uke 28, 29 og 30 basert på prognosene vi har fått for vaksineleveranse.

Vaksiner i uke 26, 27 og resten av juli

Kommunen får mindre vaksineleveranser i ukene 28-32 enn prognosene først tilsa og det kan derfor bli behov for å justere tidsintervallen til de som står oppført med dose 2 i uke 28-32. Det vil i så fall bli sendt ut egen melding om dette til de det gjelder.

Endring i tidsintervall for dose 2 vil være i tråd med anbefalinger fra FHI og har sammenheng med at det er et mål om å få satt dose 1 på flest mulig av innbyggerne med de vaksineleveransene som kommunen får.

For de som nå bestiller time til vaksinering er tidsintervallet mellom dose 1 og dose 2 ni uker. Husk at dersom du er forhindret fra å møte den dagen du har time, må du ta kontakt med vaksinasjonskoordinator på telefonnummer: 48 00 41 79. Planlagt endring av time bes fortrinnsvis rettes til vaksinetelefon i åpningstiden. Telefonnummer: 77 87 13 13 (åpent hverdager mellom 09:30-11:30)

Grupper som vaksineres

Det er sendt ut SMS med mulighet for timebestilling til gruppe 10a (18-24 år), 10b (40-44 år), og et lite antall fra gruppe 11 (25-39 år). I tillegg sender vi fortløpende invitasjoner til personer fra tidligere prioriterte grupper dersom vi ser at det kommer inn etterregistreringer.

Time til vaksinering kan bestilles gjennom link i SMS'en du mottar, eventuelt kan du ringe vaksinetelefonen på nummer: 77 87 13 13 hverdager mellom 09:30-11:30 for å få hjelp til å sette deg opp på time.

Dersom du tilhører gruppe 1-10b og har registrert deg i vaksinasjonskø, men ikke har mottatt SMS fra oss om timebestilling, ta kontakt med vaksinetelefonen.

Inntil 10 % av kommunens vaksineleveranse kan benyttes til å vaksinere helsepersonell. Kommune har kontakt med de helsetjenestene som dette gjelder.

Prioriterer vaksine til lærere og ansatte i barnehage og SFO

Senja kommune vil prioritere vaksine til lærere og ansatte i barnehage og SFO slik myndighetene nå har åpnet for. Ledelsen i barnehager og skoler/SFO vil kartlegge hvilke ansatte som enda ikke er vaksinert eller står oppført med time til vaksinering i juli og vil melde disse til kommunens vaksinasjonskoordinator.

De det gjelder vil bli satt opp på time til første dose i siste halvdel av juli/første uka i august.

Registrer deg til vaksine nå

I og med at vi nå har prognoser for vaksineleveranse fremover er det viktig at de som ikke har registrert seg i vaksinasjonskø gjør det nå. Du finner link til registrering her:

Senja kommune - Koronavaksinasjon

Vaksinetelefonen kan også være behjelpelig med å registrere deg. Telefonnummer: 77 87 13 13 (åpent hverdager mellom 09:30-11:30).

Studenter hjemme på ferie får vaksine

Man trenger ikke være folkeregistrert i Senja kommune for å kunne få vaksine. Studenter som kommer hjem til Senja i sommer og skal oppholde seg her frem til studiestart til høsten anbefales å registrere seg i vaksinasjonskø.

Kommunen vil tilstrebe at disse skal få begge doser i hjemkommunen, slik at de er fullvaksinert før studiestart. Det vil imidlertid også være mulighet for å få tatt dose 2 i den kommunen man studerer dersom det ikke lar seg gjøre å få satt begge doser før man reiser tilbake til studiestedet.