KORONA:

Testing ved mistanke - Fra mandag 21. september har Senja kommune en egen teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus 

Vil du hjelpe i kampen mot koronaviruset? Senja kartlegger helsepersonell

Vil du hjelpe i kampen mot koronaviruset? Senja kartlegger helsepersonell

I forbindelse med koronaviruset planlegger Senja kommune for å kunne håndtere en langvarig og krevende situasjon. Vi vil ha kontakt med deg som er helsepersonell som i dag ikke jobber i helsesektoren. 

Hvis kommunen får mange syke, samtidig som flere helse- og omsorgsarbeidere blir forhindret fra å møte på jobb, kan vi få behov for flere ressurser. Da er det viktig for oss å ha god oversikt og rask tilgang til tilgjengelig helsepersonell.

Dette kan vi få behov for:

  • Leger
  • Sykepleiere/vernepleiere
  • Fagarbeidere eller andre med helse- og omsorgsfaglig kompetanse

Vil du hjelpe oss å hjelpe? Klikk på lenken under. Inne på siden trykker du på den grønne knappen «Søk her» for å registrere deg: 

Registrering til Senja kommune

OBS! Dette er ikke en ordinær stillingsutlysning, men Senja kommune som ønsker å kartlegge personell som i dag ikke jobber i helsesektoren eller andre sektorer, og som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.