KORONA:

Temaside - koronavirus Nyhetsside - koronavirus

Lån av utstyr

Lån av utstyr

Du kan låne idretts- og friluftsutstyr gratis flere steder i kommunen. Både idrettslag og Senja kommune har lager med utstyr som du kan benytte deg av.

Utstyr til aktiviteter lånes ut gratis til frivillige organisasjoner, skoler, barn og familier. Alle som låner fra kommunens utstyrslager må være over 18 år og vise legitimasjon. Også mindreårige kan bruke utstyret, men det er låner over 18 år som er ansvarlig for bruken. Skoler og barnehager kan også låne utstyr, og kan gjøre det på vegne av barn.

Utstyrsbankene

  • Finnsnes: utstyrsbanken har blant annet langrennsski, slalåmski, snowboard, kanoer, årer, kanohenger og redningsvester, i tillegg til diverse friluftsutstyr. Forespørsler om utlån gjøres til e-post: utstyrsbanken@senja.kommune.no
  • På Finnsnes kan du også låne skøyter på biblioteket i Kunnskapsparken. Husk å ta med lånekort.
  • Skaland: lavvo fro 8-10 personer og diverse friluftsutstyr som bålpanne, vaffeljern, øks, sag osv. Kontakt kommunens servicetorg for informasjon om lån. 
  • Senjahopen: Havørn UIL har utstyrsbank med diverse vinterutstyr. Kontakt idrettslaget for å låne.
  • Medby: Her finnes det en utstyrsbank for barn, foreldre og voksne som er tilknyttet barnehagen og skolen på Medby oppvekstsenter. Du kan blant annet låne, skøyter, ishockeykøller og hjelmer. Ta kontakt med skolen for å låne utstyr.
  • Gibostad: Gibostad Idrettsforening låner i samarbeid med skolen og barnehagen ut blant annet skiutstyr, skøyter, pulk, ryggsekker og diverse friluftsutstyr. Kontakt skolen, barnehagen eller idrettsforeningen for utlån.