Sommerskole 2021 - Senja kommune

Sommerskole 2021 - Senja kommune

Sommerskolen er et gratis tilbud til alle elever i Senja kommune fra 5.- 10. trinn. Kursene tilbys i uke 25, 26 og 33.

Om sommerskolen

 • Gratis tilbud til alle elever fra 5.- 10 trinn i Senja kommune, skoleåret 2020/2021
 • Det er mange ulike kurs og tilbud, og skal være noe for enhver smak. Merk at kursene har ulike målgrupper innenfor klassetrinnene. 
 • Ved påmelding velger du ønsket kurs og uke, og du kan også oppgi andrevalg. 
 • Det er åpnet for mulighet til å melde seg på kurs flere av ukene hvis man vil det. 
 • Kursene varer i en uke - mandag til fredag, og settes opp i uke 25, 26 og 33
 • For de som trenger det, er det også gratis skyss til sommerskolen

Vi gleder oss til å møte dere til sommerskole. Velkommen! 

Påmelding

I knappen under kan du melde deg på sommerskolen. I påmeldingen må også forelder/foresatt bekrefte noen spørsmål, og påmeldingen er bindende.

Frist for påmelding er utvidet til 7. juni. Innen 15. juni vil du få svar om plass på kurset.

OBS - Hvis deltakeren som meldes på har allergier som vi bør vite om, må det meldes inn til oss. Dette gjelder også hvis deltakeren har helsemessige behov vi bør vite om og ta hensyn til. Du finner kontaktinformasjon nederst på denne siden. 

Kurstilbud

Det er mange ulike kurs som alle gjennomføres alle de tre ukene sommerskolen i Senja arrangeres. Under finner du en oversikt over kursene du kan velge mellom. Merk at kursene har ulike målgrupper. 

Organisering og mer informasjon

 • Innen 15. juni får man beskjed om plass på sommerskolen. Vi sender også praktisk informasjon om gjennomføringen til e-postadressene som oppgis i påmeldingen. 
 • Påmelding til alle våre kurs er bindende. Samtlige kurs kan ta et begrenset antall deltakere. Dersom kurset ikke er fulltegnet, kan påmeldinger mottas etter fristens utløp.

 • Hvis du ikke kan delta på tildelt kurs, vennligst gi beskjed til prosjektleder så raskt som mulig slik at vi kan frigjøre plassen til andre som eventuelt står på venteliste. Du finner kontaktinformasjon nederst på denne siden. 

 • Hvis ikke mange nok melder seg på et kurs eller arrangement, forbeholder vi oss retten til å avlyse. I så fall tar vi direkte kontakt med de det gjelder for å prøve å flytte eleven over på et av de andre kursene vi tilbyr, eller bytte uke.

 • Force Majeure: Hendelser utenfor vår kontroll (eks. flom, krig, opprør og naturkatastrofe) gir oss rett til å avlyse arrangementet.

 • Covid-19: Vi tar smittevern på alvor og våre kursledere har fått god gjennomgang av smittevernrutiner. Vi har også utarbeidet en sjekkliste som brukes i forbindelse med alle våre kurs for å påse at alle krav fra myndighetene ivaretas. Husk at hvis deltakeren har symptomer eller mistanke om koronasmitte, eller er i karantene, så skal man holde seg hjemme.

 • Personvern: Ved påmelding blir du oppført på en deltakerliste som er tilgjengelig for kursholder. Deltakerlisten inneholder all informasjon som ble utfylt ved påmelding av kurset.

Kontaktinformasjon

Hvis du lurer på noe, eller du skal melde inn allergier eller andre behov, ta direkte kontakt med prosjektleder for sommerskolen.

Vi gjør oppmerksom på at helseopplysninger ikke bør sendes over e-post, og vi setter derfor pris på om du ringer fremfor å sende e-post med slike opplysninger. 

Telefonnummer: 92 03 02 93. E-postadresse: vstensrud@hotmail.com