KORONA:

Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Temaside - koronavirus Nyhetsside - koronavirus

SMS-varsling ved hendelser

SMS-varsling ved hendelser

Senja kommune varsler innbyggere om akutte hendelser via SMS. Varsel sendes ut til de som oppholder seg i det geografiske området meldingen gjelder. 

Dersom det skjer hendelser som påvirker kommunens tjenestetilbud innenfor området du bor eller oppholder seg i Senja vil du få SMS-varsel. Det kan for eksempel være ved kortvarig stenging av vanntilførsel i forbindelse med vedlikehold.

Får du ikke SMS fra oss?

Noen opplever å ikke få SMS fra oss når det oppstår problemer med vann eller avløp. Dette kan ha flere årsaker, men den mest vanlige er at mobiltelefonen din ikke er registrert på din adresse. Det kan være du har en annen bostedsadresse i folkeregisteret, eller har telefonen registrert som jobbtelefon. Hvis du har hemmelig nummer må du legge dette inn manuelt i vårt system for at vi skal kunne sende deg SMS. Det gjøres i lenken under,, på nettsiden Servicevarsling. no. 

For å sikre deg at du får SMS-varsling fra kommunen må du sjekke og eventuelt endre eller legge til oppføring/adresse i varslingsregisteret. Det kan du gjøre i lenken under:

Servicevarsling.no - Innbyggerportal

OBS - for å logge deg inn må du ha telefonen du vil motta på SMS på tilgjengelig. 

Klikk på knappen «Sjekk din oppføring» og følg instruksjonene på nettsiden. Du vil få tilsendt en pin-kode på SMS som skal brukes som autentisering, og du må derfor ha mobiltelefonen din i nærheten. Når du er logget inn kan du enkelt redigere din egen oppføring og registrere ditt telefonnummer på din adresse.

Sletting av kontaktinformasjon

Det er også mulig å reservere deg, eller slette din kontaktinformasjon fra kontakt- og reservasjonsregisteret. Det betyr også at muligheter for digital pålogging til offentlige tjenester blir begrenset. For å lese mer om sletting av kontaktinformasjon, se lenken under: 

Norge.no - slett kontaktinformasjon