KORONA:

Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus 

SMS-varsling ved hendelser

SMS-varsling ved hendelser

Senja kommune varsler innbyggere om akutte hendelser via SMS. Varsel sendes ut til de som oppholder seg i det geografiske området meldingen gjelder. 

Dersom det skjer hendelser som påvirker kommunens tjenestetilbud innenfor området du bor eller oppholder seg i Senja vil du få SMS-varsel. Det kan for eksempel være ved kortvarig stenging av vanntilførsel i forbindelse med vedlikehold.

Får du ikke SMS fra oss?

Noen opplever å ikke få SMS fra oss når det oppstår problemer med vann eller avløp. Dette kan ha flere årsaker, men den mest vanlige er at mobiltelefonen din ikke er registrert på din adresse. Det kan være du har en annen bostedsadresse i folkeregisteret, eller har telefonen registrert som jobbtelefon. Du vil heller ikke motta SMS dersom du har hemmelig nummer. 

For å sikre deg at du får SMS-varsling fra kommunen må du sjekke og eventuelt endre eller legge til oppføring/adresse i varslingsregisteret. Det kan du gjøre i lenken under:

Servicevarsling.no - Innbyggerportal

Klikk på knappen «Sjekk din oppføring» og følg instruksjonene på nettsiden. Du vil få tilsendt en pin-kode på SMS som skal brukes som autentisering, og du må derfor ha mobiltelefonen din i nærheten. Når du er logget inn kan du enkelt redigere din egen oppføring og registrere ditt telefonnummer på din adresse.

Sletting av kontaktinformasjon

Det er også mulig å reservere deg, eller slette din kontaktinformasjon fra kontakt- og reservasjonsregisteret. Det betyr også at muligheter for digital pålogging til offentlige tjenester blir begrenset. For å lese mer om sletting av kontaktinformasjon, se lenken under: 

Norge.no - slett kontaktinformasjon