På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Aktuelt

I overgangen til ny kommune er det oppstartsproblemer med elektroniske skjema på nett. Vi jobber med løsning og forbedring av tjenesten.

Onsdag morgen den 15.januar 2020 bytter Senja kommune telefonsystem. Det kan gi midlertidige driftsstopp på noen telefonnummer og sentralbord.

Parkeringskort for Senja kommunes parkeringsplasser er digital. Du kjøper og laster ned parkeringstillatelse via nett og mobilapplikasjon.

Senja formannskap holder ekstraordinært møte fredag 3.januar 2020, klokka 12:00.

Senja kommune skal levere de samme tjenestene som du kjenner fra din tidligere kommune. Skolen, barnehagen, legen og sykehjemmet ditt er for eksempel det samme som før. I en overgangsfase vil du som innbygger likevel kunne merke at tjenester er berørt av overgangen til Senja kommune.