Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Aktuelt

Senja kommune inviterer naboer og andre interesserte til et digitalt folkemøte med Utlendingsdirektoratet og Tian Helse AS om Særskilt Bo- og omsorgsløsning for asylsøkere på Rødbergodden.

Senja kommune vaksinerer i uke 19 og 20 litt over 1000 personer. Det er noen som får sin første dose nå, men svært mange doser går fra uke 20 til å sette andre dose.

Senja kommune tilbyr sommeren 2021 gratis sommerskole for elever fra 5. til 10 trinn. Man kan velge mellom mange kurs innen kultur, friluftsliv, realfag og praktisk erfaring.

Fra 10. mai 2021 kan bedrifter som har hatt utgifter for utenlandske arbeidere i innreisekarantene, søke om kompensasjon.

Telenors utbygging av fiber på Sør-Senja, er ferdigstilt ut ifra kontrakten som ble inngått med kommunen. I forrige uke var det offisiell overlevering.

Det er vår, og mange studenter reiser snart til sine hjemkommuner. I den forbindelse dukker det opp spørsmål om regler, anbefalinger og vaksinering av studenter.

Senja kommune vaksinerer i uke 18 og 19 i hovedsak personer fra gruppe 5 (personer fra 55 til 64 år med underliggende sykdommer/tilstander). Fra uke 19 starter vi også med innkalling av personer i gruppe 6 (personer fra 45-54 år med underliggende sykdommer/tilstander).

I samarbeid med Midt-Troms friluftsråd ønsker kommunen å sette opp ei dagsturhytte. Nå trenger vi innspill til hvor ei slik hytte bør plasseres i Senja kommune.

Regjeringen letter på rådene for fullvaksinerte etter anbefaling fra Folkehelseinstituttet. Dette gjelder for nærkontakt i private hjem og nær sosial kontakt. I det offentlige rom er råd og regler like for både vaksinerte og uvaksinerte.

Senja kommune mottar i uke 14 og 15 en større vaksineleveranse. I denne artikkelen kan du lese om hvilke grupper som vaksineres disse ukene.

Alle saker