Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Aktuelt

7. august 2021 er det igjen duket for sykkelfest på Senja og Finnsnes. Flere av verdens aller største profiler står på startstrek, blant andre ikonet Peter Sagan, OL-bronsevinner Alexander Kristoff og ikke minst Tromsø-gutten Andreas Leknessund.

Alle over 18 år som bor og oppholder seg i Senja kommune kan nå få time til vaksinering. Det er ledige timer i uke 31.

Senja Kommune fikk mandag  26.07.21, bekreftet nytt smittetilfelle.

Senja kommune vurderer å selge del av gnr. 44 bnr. 864 Lovin Hagens vei

Deltakere på Violet Road konsert i Meløyvær anbefales å teste seg.

Regjeringen fordeler nye 750 millioner kroner til kommuner for å hjelpe lokale virksomheter som er hardt rammet av pandemien.

Senja kommune fikk onsdag 30. juni 2021 enda et bekreftet tilfelle av covid-19. Tilfellet knyttes til et utbrudd i en kommune i Nordland.

Senja kommune har nå sendt ut invitasjon til timebestilling for alle registrerte i gruppe 11 (25-39 år). Ut fra bekreftede vaksineleveranser til og med uke 28, og prognoser for uke 29-33, er det åpnet timer i timebok som tilsier at alle skal ha fått mulighet til å bli vaksinert med dose 1 innen utgangen av juli. Det vil også være mulig å bestille time første uke i august.

Smittetilfellet er knyttet til et tidligere smittetilfelle i Senja kommune.

Senja kommune har mottatt 9 dispensasjonssøknader til nye torskeoppdrettslokaliteter fra formålene i kystsoneplanen. For å sikre god medvirkning i dispensasjonssakene legges søknadene ut til offentlig ettersyn, og sendes til høringsinstansene.

Alle saker