Aktuelt

Fra 8. til 18.mars holder Forsvaret øvelsen Cold Response i området. Det blir mye militær trafikk og kolonner på E6 og fylkesveien mellom Sørreisa, Finnfjordbotn og Buktamoen.

Kurset «Fra minus til pluss» gir råd og enkle grep for å bedre din økonomiske hverdag, og gjøre deg til en bedre forbruker.

Senja kommune ved ordfører Tom-Rune Eliseussen holder tirsdag 18.februar møte for å diskutere innholdet i kvotemeldinga.

Det nye coronaviruset gjør at verdens helseorganisasjon, WHO har erklært folkehelsekrise. Per i dag er det ikke registrert smittede i Norge. Fordi det fortsatt er usikkerhet om smittsomhet og alvorlighetsgrad ber WHO likevel alle land være forberedt på å håndtere smitte.

Senja kommune legger flere planer til offentlig ettersyn. Alle med frist for høringsuttalelse 1. mars 2020.