Koronavirus

Myndighetene har innført strenge nasjonale tiltak for å hindre spredning av koronaviruset. På kommunens nettsider og Facebook-sider kan du holde deg oppdatert.

Alt om koronaviruset i Senja kommune

Information in English about Covid-19

Aktuelt

Det er nå åpent for å søke elevplass ved Senja kulturskole for skoleåret 2020/2021. Elever med eksisterende elevplass må også registrere seg igjen for å beholde plassen. Søknadsfrist er 1.august.

Fra 1. juni har helsemyndighetene åpnet for organisert svømming, inkludert skolesvømming. Bassenget på Finnsnes ungdomsskole åpner derfor 2. juni for dette. Andre basseng i kommunen vil ikke være i drift før etter sommeren. 

Regjeringa har oppheva besøksforbud på sykehjem og andre helseinstitusjoner. Våre sykehjem og andre helseinstitusjoner vil i tiden fremover gjøre nødvendige tilpasninger til de nye anbefalingene for besøk. Alle besøk skal fortsatt meldes i forkant. 

Senja Avfall arrangerer sammen med kommunene i Midt-Troms en strandryddeaksjon våren 2020. Her finner du informasjon om registrering av ryddelag, og håndtering av avfall. 

Fra lørdag 5. september til søndag 13. september arrangeres årets utgave av Friluftslivets Uke. Frivillige lag, foreninger og organisasjoner som arrangerer friluftsaktiviteter den aktuelle uka kan søke om penger fra Forum for natur og friluftsliv Troms.