Aktuelt

Gi et bidrag på den digitale TV-aksjonsbøssa! I år går TV-aksjonen til Plans arbeid mot barneekteskap.

Utlegging til 1. gangs høring og offentlig ettersyn.

I uke 41 fikk Senja kommune påvist 5 nye smittede med covid-19. Det er ikke kjent smittevei hos alle disse.

Nå er det tid for den årlige influensavaksineringen, og Senja kommune tilbyr vaksine mot influensa og mot pneumokokkinfeksjon.

Utlegging til 1. gangs høring og offentlig ettersyn

Helse- og omsorgsdepartementet har besluttet å følge Folkehelseinstituttets anbefaling om å tilby en oppfriskningsdose (boosterdose) til de eldre aldersgruppene.

Folkebadet har holdt stengt siden mars 2020, men nå er vi klare til å åpne igjen.

Troms og Finnmark fylkeskommune er i gang med en rekke prosjekter på Senja, som vil føre til kortere eller lengre stopp i trafikken.

Alle saker