Kulturhus og kino

Kulturhuset Finnsnes er Senja kommunes og regionens storstue. Vi arrangerer konserter og arrangementer med internasjonale, nasjonale og lokale artister. Her finner du også Finnsnes kino, som har et bredt kinoprogram flere dager i uken.

Storsal i kulturhuset på Finnsnes - Klikk for stort bildeStorsalen har plass til 377 publikummere på to plan - galleri og parkett. Det er god lydkvalitet og scenen kan ta imot de største forestillingene. Alle foto: Senja kommune.

Kulturhuset

Kulturhuset Finnsnes består av to saler, hvor storsalen har 377 seter og lillesalen har 69 seter, og kulturhuskafeen med ca. 60 seter. Mer om tekniske fasiliteter.

Kulturkafeen er åpen 1 time før alle forestillinger, har bevilgning i forbindelse med enkelte konserter og er arena for intimkonserter, som f. eks. lunsjkonsertene. 

Vi setter opp forestillinger fra blant annet Riksteateret og Hålogaland teater i Kulturhuset. I tillegg er det scene for lokalt kulturliv. Her finner du oversikt over arrangementer i Kulturhuset.

Her fra en av flere lunsjkonserter på dagtid i en lun og intim setting i Kulturhuskafeen.

Leie

Kulturhusets lokaler kan leies. For informasjon og priser, ta gjerne kontakt med kulturhussjef Wenche Monika Hermansen på telefon 902 09 433

Kino

Finnsnes kino har faste visninger på tirsdager, fredager og søndager. I forbindelse med premierer, vises film noen ganger også på lørdager.

Den siste fredagen i måneden arrangeres det dagkino klokka 12.00. Tilbudet er åpen for alle til rabattert pris på billettene. Kinoprogram på Finnsnes kino finner du her.

Leie

Ønsker du å leie kino/privat visning? For informasjon og priser, ta gjerne kontakt med kinosjef Kay-Erling Ludvigsen på telefon 971 97 824.

Kjøp billetter

Billetter til Kulturhuset Finnsnes og Finnsnes kino, finner du her..

Du kan også kjøpe billetter på Servicetorget på rådhuset på Finnsnes på dagtid, eller i billettluka en time før forestilling.

  • For å reservere billetter til kulturforestillinger, ring 77 87 11 50. Avlagte billetter må hentes senest fem dager etter du reserverte dem.

Mer informasjon

Gavekort

Gavekortene kan tilpasses mottaker og du kan velge mellom flere ulike bilder på kortet.

Du kan kjøpe gavekort som kan brukes på Finnsnes kino og Kulturhuset Finnsnes. Gavekortet er gyldig i 12 måneder etter kjøp.

 Kjøp gavekort

Bygdekino

Det arrangeres også bygdekino flere steder i kommunen. Her er oversikt over hvor og program.