Ledige stillinger

Ledige stillinger

For å se alle ledige stillinger i Senja kommune, se nettsiden EasyCruit i lenken under. 

EasyCruit - Ledige stillinger i Senja kommune

Lærlinger

Senja kommune har avtale med KomOpp som vårt opplæringskontor for lærlinger. KomOpp hjelper kommunen i oppfølgingen av lærlinger frem til fagprøve. 

For mer informasjon om KomOpp, se lenken under: 

KomOpp - opplæringskontor

Hvordan søke?

Søknader til Senja kommune om lærlingplass går gjennom nettstedet vigo.no, eller KomOpp's digitale søknadsportal.  Se lenkene under: 

Vigo.no

KomOpp - Digitalt søknadsskjema

Søknadsfristen er 1. mars. Søknadene blir sendt fra fylkeskommunen via KomOpp. Deretter får lærlingansvarlig i Senja kommune tilgang til søknadene. 

Hovedopptak for lærlinger skjer på våren, med oppstart nye lærlinger i august/ september. Søknader om lærlingplass etter søknadsfristen blir unntaksvis vurdert.

Godkjente lærefag i Senja kommune

  • Institusjonskokkfaget
  • Barne- og ungdomsarbeiderfaget
  • Helsearbeiderfaget
  • Dataelektronikerfaget
  • IKT-servicefag

Spørsmål om lærlingeplasser kan sendes til lærlingeansvarlig på e-postadressen: personal@senja.kommune.no

Sommerjobb

Sommerjobber i Senja kommune vil utlyses sammen sted som andre ledige stillinger. I hovedsak vil utlysningen skje i medio mars til medio mai.

Senja kommune ligger i hjertet av Midt-Troms. Kommunen ble etablert i 2020 da de fire kommunene Berg, Torsken, Tranøy og Lenvik slo seg sammen. Det bor nesten 15.000 innbyggere i Senja kommune og er den fjerde mest folkerike kommunen i Troms og Finnmark fylkeskommune. På folkemunne er øya Senja ofte kalt «Norge i miniatyr» på grunn av sitt varierte, ville og vakre landskap. Målt i verdiskapning innen fiskeri, akvakultur og fiskeindustri er Senja Norges største sjømatkommune og opplever en enorm vekst i sin næringsutvikling.