KORONA:

For siste nytt om koronasituasjonen i kommunen, og for generell informasjon og spørsmål om korona,  se vår temaside og nyhetsside i lenkene under. 

Temaside - koronavirus Nyhetsside - koronavirus

Aktuelt

Feiringa av nasjonaldagen blir annerledes i 2020. Men lag, foreninger og ildsjeler har laget mange kreative løsninger for alternative arrangement. Her finner du en oversikt over det som skjer i kommunen vår på 17. mai. 

Onsdag 13. mai åpner Senja kommune rådhuset og kommunehus. Selv om våre servicetorg åpnes ber vi publikum om å fortsatt bruke telefon og epost for å snakke med våre saksbehandlere. 

I formannskapsmøtet holdt den 28. april 2020 ble det bestemt at spørsmål til møtet skulle besvares skriftlig etter møtet. Her finner du en sammenstilling av svarene. 

Fra tirsdag 12. mai kan du igjen besøke Finnsnes kino. Det skal være trygt for både besøkende og ansatte på kinoen, og det tas derfor mange hensyn til smittevern ved åpningen.

 

De nasjonale smittevernreglene legger begrensinger på årets 17. mai-feiring. Myndighetene har derfor laget rammer og bestemmelser for nasjonaldagen. Her kan du lese hva som gjelder i Senja kommune.