Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Senja kommune tar i bruk digitale parkeringskort

Parkeringskort for Senja kommunes parkeringsplasser er digital. Du kjøper og laster ned parkeringstillatelse via nett og mobilapplikasjon.

Parkeringstillatelse kjøpes og fornyes i Senja kommune, digitalt via nett. Fra mobil eller PC/Mac opprettes brukerkonto ved hjelp av BankID på EasyParks nettside

Se vedlagt PDF-fil for veiledning. Her er Heimlymyra på Finnsnes brukt som eksempel. Husk å velge den parkeringsplassen du ønsker parkeringskort for når du skal bruke nettsiden eller mobilapplikasjonen.