Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Aktuelt

På grunn av vedlikeholdsarbeid stenges Steinfjordtunnelen på kvelds- og nattestid onsdag 26.02.2020 og torsdag 27.02.2020.

Kurset «Fra minus til pluss» gir råd og enkle grep for å bedre din økonomiske hverdag, og gjøre deg til en bedre forbruker.

Hvis barnet ditt trenger plass i skolefritidsordning ved noen av skolene i kommunen må du søke om plass. Fristen for å søke er 15. mars. Fristen for hovedopptaket til barnehager er 1.mars.

Fra 8. til 18.mars holder Forsvaret øvelsen Cold Response i området. Det blir mye militær trafikk og kolonner på E6 og fylkesveien mellom Sørreisa, Finnfjordbotn og Buktamoen.

Senja kommune ved ordfører Tom-Rune Eliseussen holder tirsdag 18.februar møte for å diskutere innholdet i kvotemeldinga.