Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Aktuelt

Parkeringskort for Senja kommunes parkeringsplasser er digital. Du kjøper og laster ned parkeringstillatelse via nett og mobilapplikasjon.

Senja formannskap holder ekstraordinært møte fredag 3.januar 2020, klokka 12:00.

Senja kommune skal levere de samme tjenestene som du kjenner fra din tidligere kommune. Skolen, barnehagen, legen og sykehjemmet ditt er for eksempel det samme som før. I en overgangsfase vil du som innbygger likevel kunne merke at tjenester er berørt av overgangen til Senja kommune.

Velkommen til Senja kommunes nettside. Innholdet på nettsiden er, som mange av kommunens tjenester, i en første fase, og skal både utvikles og gå seg til etterhvert.

Alle saker