For å redusere risiko for økt smittespredning, innføres nye anbefalinger

Avlysingen skjer på bakgrunn av nye korona-anbefalinger som innføres i Troms og Finnmark i dag, 24.11.

Nå kan du søke midler til inkludering av barn og unge gjennom Bufdir.

Her finner du informasjon om hva som gjelder for deg som har tatt koronatest. Informasjonsskrivet er en kortversjon av mer detaljert informasjon som finnes i koronaveilederen til Folkehelseinstituttet.

Dette er statusen for prosjektene i regi av Troms og Finnmark fylkeskommune på Senja per 12.11.2022:

Pr. oktober har 88,3 % av innbyggerne i Senja tatt minst 1 dose koronavaksine. Senja kommune ønsker enda bedre vaksinasjonsdekning i befolkningen.

Senja kommune hadde i uke 44 totalt 21 nye smittede med covid-19. 17 av disse er tilknyttet utbruddet ved Fjordgård skole. Dette utbruddet anser man nå å være under kontroll.

Ta kontakt på tlf. 48 00 41 79 eller 48 48 08 50 før kl. 1500 fredag 5. november dersom du ønsker time

Det er til nå totalt 14 personer tilknyttet utbruddet i Fjordgård som har testet positivt for covid-19. Noen ble avdekket allerede i forrige uke. Det er hovedsakelig barn og unge med sparsomt med symptomer som har testet positivt. Det er kontroll på dette utbruddet selv om man også i dagene fremover venter noen positive tester.

Vi setter opp ekstra vaksinasjonsdager for de som ikke fikk tatt influensavaksinen i forrige runde.

Alle saker