Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Aktuelt

Fra og med fredag 16. april letter regjeringen på tiltak, og starter dermed på første del av landets gjenåpningsplan. Senja kommune følger nasjonale retningslinjer, og har ingen lokale tiltak utover dette.

Den positive hurtigtesten fra mandag 12. april er bekrefta av vanlig PCR-test. Dette er det 7. tilfellet tilknyttet smitteutbruddet etter påske. Mange av de andre som har vært smittet i utbruddet er nå frisk og ute av isolasjon.

Senja kommune har fått penger til en kommunal kompensasjonsordning for lokale bedrifter. Pengene skal avhjelpe situasjonen for lokale virksomheter som er særlig hardt rammet i koronapandemien.

I uke 15 og 16 vaksineres til sammen over 1000 personer i Senja kommune. De som vaksineres disse ukene er i hovedsak personer i gruppen 65 - 74 år, og gruppen med personer mellom 18 og 64 år med prioriterte risikotilstander.

En nærkontakt av en allerede smittet person har testet positivt på hurtigtest mandag 12.04.21. Det er høy sannsynlighet for at den vanlige PCR-testen vil bekrefte at dette er det 7. smittetilfellet i klyngen. Tilfellet medfører ingen nye personer i karantene.

Alle saker