Koronavirus

Registrer deg til vaksinering, bestill time til test og finn informasjon om koronapandemien  i lenkene under:

Registrering til vaksine Bestill time til test Informasjon Siste nytt

Aktuelt

Senja kommune har et nytt bekreftet smittetilfelle. Smitten er knyttet til utbruddet fra Heidis Bier Bar i Tromsø.

Lørdag kveld 16. juni 2021 fikk Senja kommune enda et nytt bekreftet tilfelle av covid-19. Personen er i isolasjon, og ingen må i smittekarantene som følge av tilfellet.

Senja kommune har onsdag 30. juni 2021 fått et nytt bekreftet tilfelle av covid-19. Tilfellet knyttes til et av smittetilfellene i helgen.

Frivillige lag og organisasjoner kan nå søke om tilskudd i forbindelse med arrangement og aktiviteter som er påvirket av covid-19 pandemien. Ordningen gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2021.

Onsdag 2. juni er det problemer med bookingsystemet for timer til koronavaksinasjon, og det er stort trykk på vaksinasjonstelefonen.

Samfunnet er i ferd med å gjenåpnes. Samtidig er flertallet ikke vaksinert og faren for utbrudd stor. Senja kommune og kommuneoverlegetjenesten oppfordrer derfor til fortsatt fokus på smittevern og lav terskel for testing. Det gjelder også for testing av barn.

På grunn av arbeid med kommunens vannledningsnett er det fra starten av juni 2021 ikke mulig å parkere ved Finnsnes høydebasseng. Fra uke 24 vil det også være redusert fremkommelighet på den kommunale veien ved Nygårdplatået. Begge arbeidene anslås å vare til uke 28.

Senja Avfall IKS har søkt om å bygge nytt energigjenvinningsanlegg på Botnhågen i Finnsnes, og det søkes om økt mengde avfall fra 16000 tonn til 26000 tonn årlig. Søknaden legges ut til høring og eventuelle uttalelser sendes til Miljødirektoratet.

I ukene fremover vaksinerer Senja kommune gruppe 9, gruppe 10a og 10b. Vi registrerer at det er mindre respons på tilbud om timebestilling (antagelig på grunn av sommerferieplaner). Men det betyr også at vi raskt kan bevege oss til nye grupper, og det kan raskere enn du tror bli din tur. Alle må derfor registrere seg i vaksinasjonskøen nå.

Fra 16. juni 2021 er det åpnet for å etterregistrere koronavaksiner som er tatt i utlandet. Det er en forutsetning at vaksinene er godkjente av det europeiske legemiddelbyrået, og at personen som har blitt vaksinert har norsk fødselsnummer eller d-nummer.

Alle saker