For siste nytt om koronasituasjonen i kommunen, og for generell informasjon og spørsmål om korona,  se vår temaside og nyhetsside i lenkene under.

Aktuelt

For å få oversikt over de ulike gruppene som skal vaksineres mot covid-19 åpnes det nå registrering for koronavaksine i Senja kommune. Alle innbyggere over 18 år bes registrere seg for om de ønsker vaksine eller ikke. Registrerte vil få SMS når det blir deres tur til å ta vaksine. Også personer som ikke vil vaksineres bes registrere seg.

Regjeringa viderefører i hovedsak de strenge smitteverntiltakene som kom etter nyttår for å stoppe en ny smittebølge. Det gjøres likevel noen lettelser, spesielt for tiltak som berører barn og unge.

Senja kommune er i gang med covid 19-vaksineringen av innbyggere. Vi vil i dette arbeidet ha behov for ekstra ressurser som kan bidra,  og ber helsepersonell som kan tenke seg dette å melde seg.

En innreisende fra utlandet til Senja kommune, fikk søndag 10. desember bekrefta positiv prøve på korona.

Det ble fredag kveld bekreftet et nytt smittetilfelle i Senja kommune. Vedkommende er sannsynligvis smittet på arbeidsreise i utlandet og er satt i isolasjon. T

To personer er satt i karantene, og smittesporing pågår for å sikre best mulig oversikt.