KORONA:

Se mer om koronasituasjonen i kommunen på vår temaside og nyhetsside i lenkene under:

Temaside - koronavirus Nyhetsside - koronavirus

Aktuelt

De to personene som ble testa knyttet til personen som fredag fikk påvist viruset, har fått bekrefta sine prøver. En tredje person har også fått bekrefta positiv prøve. 

Personen som nå har fått bekrefta smitte av koronaviruset i Senja kommune ble testet onsdag denne uka. Etter en forretningsreise i Bodø 10.03.2020 satte personen seg selv i karantene for å være sikker, og antall nærkontakter er derfor liten. 

Helsemyndighetene fraråder unødvendige innenlandsreiser og reiser til utlandet som ikke er strengt nødvendige. Fra 29. januar gjelder også strenge regler for innreise til landet, og i praksis er grensa til Norge stengt, med noen få unntak. Her kan du lese mer om myndighetenes anbefalinger og krav knyttet til reiser. 


Senja kommune utvider fristen for å søke om penger til frivillige lag og foreninger. Også fristen for å søke kultur- og idrettsstipend for unge utøvere. Ny frist er 1. mai. 

Senjaskolene søker nå etter lærere, miljøarbeidere og annet viktig personell. Er du en som vil være med å utvikle Senjaskolen videre?


Alle saker