Aktuelt

Senja barneverntjeneste forholder seg til myndighetenes råd. Dette innebærer at alle hjemmebesøk og timeavtaler på kontoret utgår, i denne omgang til 14.04.2020.

Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av koronaviruset, og for å bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester.

Senja kommune følger fortløpende situasjonen. Her er en oppdatering på tiltak og beslutninger fra kommunen 12.03.2020, gjeldende klokka 13:00.

Ved aktiviteter som omfatter mindre enn 100 personer, trengs det ikke godkjenning fra kommunen, men vi får mange spørsmål fra lag og foreninger om regelmessige samlinger og treninger.

Kommunen følger Folkehelseinstituttets råd, og derfor har bestemt at arrangementer avlyses.