Testing ved mistanke - Senja kommune har teststasjon for koronatesting. Tester må fortsatt avtales på forhånd for å sette opp time. Les mer om teststasjonen og kontaktinformasjon på denne lenken.

På våre temasider om korona kan du lese oppdatert informasjon om koronaviruset og tiltak fra kommunen og nasjonale myndigheter.

Temaside - koronavirus

Aktuelt

Senja formannskap holder ekstraordinært møte fredag 3.januar 2020, klokka 12:00.

Senja kommune skal levere de samme tjenestene som du kjenner fra din tidligere kommune. Skolen, barnehagen, legen og sykehjemmet ditt er for eksempel det samme som før. I en overgangsfase vil du som innbygger likevel kunne merke at tjenester er berørt av overgangen til Senja kommune.

Velkommen til Senja kommunes nettside. Innholdet på nettsiden er, som mange av kommunens tjenester, i en første fase, og skal både utvikles og gå seg til etterhvert.